Kerekasztalbeszélgetés - EBENALEXANDER LIVE

Kerekasztalbeszélgetés

Dr. Eben Alexander
Az előadást izgalmas kerekasztalbeszélgetés követi, amelyben Dr. Eben Alexanderrel Peller Mariann műsorvezető, Müller Péter író és Paulinyi Tamás író, pszi-kutató beszélget.

Müller Péter és Paulinyi Tamás Dr. Eben Alexander bestsellerének, A mennyország létezik című első könyvének 2013-as magyarországi sajtóbemutatóján együtt vettek részt és beszéltek az egyedülálló könyvről.

Müller Péter írót a szellemvilág több, mint harminc éve foglalkoztatja. Könyvei közül a 2016-ban megjelent Aranyfonál behatóan foglalkozik a szellemvilággal való kapcsolatával, összeköttetésével.

Paulinyi Tamás a tudat különös “pszi” képességeit harminc éve laborszinten kutatja, közel tíz éve pedig egyik szakterületét és küldetését a szakmán belül a halálközeli élmények vizsgálata és az arról való ismeretterjesztés jelenti.

A beszélgetést Peller Mariann televíziós műsorvezető moderálja, aki a Life TV műsorán vezeti Lélekközösség Peller Mariannal című spirituális beszélgetős műsorát, korábban pedig a nagy sikerű Utazás a lelked körül című műsor műsorvezetője volt.